به گزارش برق نیوز، این جایگاه دارای دو خط تأمین توان برای خودرو و موتورسیکلت است که در خط یک، شارژ سریع و شارژ کند نصب شده و در خط دو نیز شارژ موتور سیکلت قرار دارد.
همچنین شارژرها بر اساس استانداردهای بینالمللی بومی سازی و ساخت داخل شده و کنترل و مانیتورینگ برای ارتباطات بالادستی بر اساس پروتکل OCPP صورت میگیرد.
در این ایستگاه، شارژر سریع خودرو برقی شامل یک خروجی شارژ AC با توان ۴۳ کیلووات قابل استفاده برای تمام خودروهای برقی استاندارد دنیا و یک خروجی شارژ سریع DC با توان ۵۰ کیلووات تحت پروتکل CHAdeMO قابل استفاده برای خودروهای شرق آسیا شامل خودروهای میتسوبیشی، کیا، نیسان و … است.
همچنین این ایستگاه دارای شارژر کند خودرو برقی با توان ۷. ۴ کیلووات است و میتواند همه خودروهای برقی استاندارد را تأمین توان کند. از سویی دیگر، جایگاه شارژ خودروهای برقی احداثی گروه مپنا مجهز به دو شارژر ۵.۵ کیلوواتی موتورسیکلت برقی است و به سهولت توان شارژ موتورسیکلتهای برقی را دارد.
عباس علیآبادی در مراسم افتتاح نخستین جایگاه شارژ خودروهای برقی در برج میلاد که با حضور شهردار تهران برگزار شد، اظهار کرد: اهمیت افتتاح این جایگاه این است که برقیسازی در حملونقل از جمله راهکارهای مقابله با مشکلات زیستمحیطی شهرهای بزرگ مانند تهران محسوب میشود. این مساله نیازمند زیرساخت است و زمانی که زیرساخت نباشد امکان استفاده از خودروهای برقی وجود ندارد.
مدیرعامل مپنا با تاکید بر اینکه مهمترین ویژگی این جایگاه صددرصد ایرانی بودن آن است، در مورد تعرفه برق اظهار کرد: در مورد تعرفه قیمت برق با مقامات مختلف در حال مذاکره هستیم، اما به صورت آزمایشی تعرفهای تهیه شده است که افراد را تشویق کنند که به جای استفاده از بنزین، از برق استفاده کنند، اما در نهایت این موضوع قطعاً مشمول مقررات کشور خواهد بود.